NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Interieurtrends voor 2020!

2 Minuten lezen
interieurtrends

Het mooie van interieur design is om invloeden die stijl en functie verbeteren te veranderen, aan te passen en op te nemen. De interieurtrends van 2020 laten dit mooi zien. Met de vinger aan de pols van de laatste ontwikkelingen delen we onze top trends die we dit jaar zien. het is interessant om te zien hoe patronen zich ontvouwen die onze behoeften als samenleving en milieu nog beter vervullen. Zo verschuiven we steeds meer naar het gebruik van groene energie. Met dit alles in gedachten, is hier de top 10 die je niet kunt missen. 

Aarde tinten

Laten we beginnen met kleur. Hoewel de Pantone-kleur van het jaar, Classic Blue, koele tinten omarmt, komt er toch een ander patroon naar voren. Het omarmen van aardetinten is een van de kleurtrends in het interieurontwerp in 2020. Olijfgroen, geel oker en gebrand oranje zijn tinten die niet alleen warmte brengen, maar ook een verbinding met het buitenleven aantonen. Wees eens eerlijk, heb jij niet al vaker gekeken naar meer groen in je huis door middel van planten of een mooie gekleurde muur? Of wat dacht je van moderne plafondlampen?

Meubels en accessoires die de natuurlijke elementen van hout, planten en metalen nabootsen, bieden de mogelijkheid om een ​​rustgevende omgeving te creëren, net zoals buiten. Voor velen van ons die veel tijd binnenshuis doorbrengen, is dit een welkom gevoel. Dit betekent niet dat je neutraal of te veilig moet gaan! Je kunt lef tonen in de vorm van zwarte deuren of een chocoladebruine fluwelen bank. Het opnemen van deze tonen kan creatief zijn en een uniek geaard uiterlijk bieden. Met name de bodem van het huis is geschikt voor aarde tinten. Om de kleur van de vloer te behouden is een beschermde onderlaag nodig. Hiervoor kan je kiezen voor een Verlijmde ondervloer.

De bloemetjes niet buiten, maar binnen zetten!

Bloemenbehang is een van die ideeën voor huisdecoratie die de tand des tijds heeft doorstaan. We hebben het niet over de oma- of hippievariant, maar over ontwerpen die een eigentijdse stijl hebben en een wow-factor bieden voor elke muur. Met een beroep op levendige en contrasterende kleuren, zijn de huidige behangpatronen te vinden in verschillende maten en ontwerpen voor vele decorstijlen. Voeg persoonlijkheid toe aan uw moderne eetkamer uit het midden van de eeuw met humeurige pioenen op een zwarte achtergrond. Fleur je boho-slaapkamer op met een tuin met wilde bloemen als accent.

Een biofiel interieur.. wat is dat?

Biofiel design is een trend in het interieurontwerp van 2020 die natuurlijke elementen (materialen, licht, vegetatie) verwerkt in modern gebouwde omgevingen die een directe impact hebben op onze algehele gezondheid. Onderzoek toont aan dat het opnemen van directe of indirecte natuurelementen in de gebouwde omgeving een rol heeft gespeeld bij het verminderen van stress en het in evenwicht brengen van bloeddruk niveaus en hartslag. Bovendien verhoogt dit type ontwerp de productiviteit, creativiteit en zelfgerapporteerde welzijn cijfers. Ongelooflijke uitkomst, toch? Dus, hoe ziet dit eruit in ontwerp? Je kunt het je vast al wel inbeelden: heel veel planten. Planten hoeven niet altijd op een tafel te staan. Nee hoor, je kunt er ook meerdere op de grond kwijt, op tafels, kasten, aan de muur en zelfs aan het plafond! Let wel goed op waar je welke plant het beste kunt plaatsen. Iedere plant heeft een eigen wens m.b.t. zonlicht en water.

Wil je je huis nou echt groen maken? Denk dan eens na over groene stroom. Haal de natuur in huis en en draag je steentje bij aan een gezonde wereld. Een biofiel interieur voor jezelf en de aarde 😉 

Gerelateerde berichten
Interieur

Jouw gids voor tweedehands klokken: veelgestelde vragen beantwoord

2 Minuten lezen
Heb je altijd al een tweedehands klok willen kopen, maar weet je niet precies waar je op moet letten? Of heb je…
Interieur

De kleuren van je lampen instellen met je mobiel

5 Minuten lezen
We hebben allemaal gehoord van de uitdrukking “de toekomst is nu”, maar tot voor kort dachten we niet dat het mogelijk was…
Interieur

Dingen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van designmeubels

2 Minuten lezen
Wanneer je iets bijzonders wilt toevoegen aan de inrichten van je woning kan het een leuk idee zijn om te kiezen voor…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *